Huisartsenpraktijk Poley is geopend op:
maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdagochtend en vrijdag
Telefoonnummer:
078-2001191
Telefoonnummer: 078-2001191
Geopend op: maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdagochtend en vrijdag

Medewerkers

Team huisartsenpraktijk Poley

Team huisartsenpraktijk Poley
POH, doktersassistente, huisarts

A.B. Poley - van den Broeke

A.B. Poley - van den Broeke
Huisarts

Huisarts in hart en nieren. De mens achter de patiënt leren kennen. Ik zie het als een uitdaging om de vraag en zorgen van iemand te achterhalen en te begrijpen door goed te luisteren en door te vragen. Vervolgens komen we samen tot een plan, alles met uitgebreide uitleg en toelichting. Hierbij vraag ik een actieve houding van de patient. Soms moet er snel ingegrepen worden als dat nodig is. Ik ben recht door zee, eerlijk en open. Het huisartsenvak vind ik prachtig: van jong tot oud, van uitleggen tot kleine operaties, van snel moeten ingrijpen tot diepgaande gesprekken. Je bent hierbij de spil in de gezondheidszorg.

Ik werk zoveel mogelijk volgens landelijke geaccepteerde wetenschappelijke richtlijnen en protocollen, maar wijk er zo nodig vanaf. Het blijft om persoonlijke zorg gaan. Daarbij kijk ik altijd kritisch naar de zin en waarde van bijvoorbeeld aanvullende onderzoeken of verwijzingen. 

Na mijn studie geneeskunde te Leiden te hebben afgerond in 2005 heb ik eerst de tropenopleiding gedaan in Nederland. Als zaalarts ben ik opgeleid bij de interne geneeskunde, long, cardiologie, chirurgie en gynaecologie en verloskunde. Aansluitend heb ik in Malawi, Afrika als tropenarts gewerkt. Het veelzijdige en afwisselende werk als tropenarts wilde ik graag in Nederland voortzetten. 

Als echtgenote en moeder van twee kinderen weet ik als geen ander hoe druk onze levens kunnen zijn. Mijn praktijk moet een huis zijn waar u zich veilig en begrepen voelt. Samen met mijn team sta ik voor u klaar. 

Samen voor betere zorg!

Corma Resoort

Corma Resoort
Doktersassistente

Aanwezig op: maandag en woensdag

Ik ben een enthousiaste en gedreven doktersassistente met veel empathie voor u als patiënt. Daarbij geniet ik van mijn werk en doe het met plezier.  

Het mooie van het vak vind ik het contact met patiënten van allerlei leeftijden in verschillende situaties. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal.  Dat ik onderdeel uit mag maken van dat verhaal en mensen hierin mede kan en mag begeleiden samen met de medewerkers van team Poley betekent veel voor mij.

Als verzorgende heb ik werkervaring in de ouderenzorg en kraamzorg opgedaan. Daarna ben ik de opleiding tot doktersassistente gaan volgen en sinds augustus 2018 werk ik bij huisartsenpraktijk Poley.

Samen met heel team Poley sta ik voor u klaar.

Samen voor betere zorg!

Lineke Neele

Lineke Neele
POH en doktersassistente

Aanwezig op: dinsdagochtend, woensdag, donderdagochtend en vrijdag

Ik geniet van mijn werk als POH (Praktijk Ondersteuner Huisarts) en doktersassistente.

Het contact met mensen van jong tot oud maakt mijn werkdag heel afwisselend. Het mooie van dit werk vind ik de persoonlijke contacten, het meedenken met u als patiënt, en een luisterend oor bieden. Kortom het er zijn voor u als patiënt en u als mens achter de patiënt leren kennen.

Misschien denkt u nu: wat is een POH? Als POH bied ik met de huisarts gestructureerde zorg aan patiënten met onder andere diabetes, astma/copd, hart- en vaatziekten, maar daarnaast doe ik ook de ouderenzorg. Samen met de patiënt breng ik in kaart welke zorg er nodig is en soms bezoek ik ouderen aan huis die om wat voor reden dan ook kwetsbaar zijn geworden.

Na mijn opleiding tot doktersassistente heb ik vele jaren gewerkt in zowel een solo- als een groepspraktijk. In 2004 heb ik de opleiding POH afgerond en ook hierin vele jaren werkervaring opgedaan.

Per 1 september 2018 ben ik begonnen bij huisartsenpraktijk Poley. Deze nieuwe praktijk van de grond af aan helpen op te bouwen zie ik als een mooie uitdaging. Het aantal patiënten groeit snel.

Samen met het team sta ik voor u klaar.

Samen voor betere zorg!

Contact

Telefoon 078-2001191
 

Huisartsenpraktijk Poley

Avelingen 30
3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon:
078-2001191
in hetzelfde pand als praktijk Ghantous
www.huisartsenpraktijkpoley.nl
Routebeschrijving >

Online medische informatie

thuisartslink