Huisartsenpraktijk Poley is geopend op:
maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdagochtend en vrijdag
Telefoonnummer:
078-2001191
Telefoonnummer: 078-2001191
Geopend op: maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdagochtend en vrijdag

Missie en Visie

Samen voor betere zorg!

 

Missie

Huisartsenpraktijk Poley staat voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatieve zorg aan mensen van jong tot oud uit Hendrik-Ido-Ambacht, waarbij samenwerking een belangrijke rol speelt.

 

Persoonlijke zorg

Als u een beroep doet op de zorg van onze praktijk willen we dat u zich gehoord voelt. Het is onze taak om goed te luisteren, begrip te tonen, het verhaal te koppelen aan onze kennis, deskundigheid en ervaring om ziektebeelden te herkennen en te behandelen. Vervolgens gaan we kijken hoe we u kunnen helpen.

In een tijd waarin de wereld om ons heen drukker en hectischer wordt blijft huisartsenpraktijk Poley een veilige plek waar u ons kent en wij u. We proberen op de hoogte te zijn van uw persoonlijke omstandigheden, omdat die van invloed kunnen zijn op gezondheid, ziekte en genezing. 

 

Laagdrempelige zorg

De huisartsenpraktijk is de plek waar u met alle vragen, problemen of klachten over ziekte en gezondheid terecht moet kunnen op een laagdrempelige manier. Daarbij staan met name uw wensen en behoeften centraal. Soms kan er telefonisch advies worden gegeven, vaak komt u op het spreekuur of zal er een visite gedaan worden. Er wordt altijd gekeken aan de hand van de klacht met hoeveel spoed dit medisch gezien moet gebeuren.

 

Kwalitatieve zorg

Patiënttevredenheid vinden we zeer belangrijk, maar bovenal staat bij ons kwaliteit van zorg centraal: zorg gebaseerd op landelijke geaccepteerde wetenschappelijke richtlijnen en protocollen (o.a. NHG-standaarden). Hierbij hanteren we een holistische benadering, waarbij lichaam en geest als een geheel worden gezien. Wij beoefenen overigens alleen reguliere geneeskunde, dus geen alternatieve geneeskunde.

 

Samenwerking

Samenwerken binnen de praktijk tussen de teamleden is heel belangrijk voor een fijne werksfeer en voor uw vertrouwen.

Maar ook een goed samenwerkingsklimaat met partijen buiten de praktijk (apotheek, fysiotherapie, specialisten, etc.) die betrokken zijn bij uw zorg is noodzakelijk.

Tevens zullen we nauw samenwerken met andere huisartsenpraktijken in Hendrik-Ido-Ambacht om continuïteit en kwaliteit van huisartsenzorg in de gemeente te waarborgen.

 

Visie

 

Huisartsenpraktijk Poley gaat voor persoonlijke, efficiënte en kwalitatieve zorg in een modern jasje. We moeten met onze tijd mee en daarom willen we als organisatie leren en blijven ontwikkelen.

 

Efficiënte zorg

We streven naar verantwoord inzetten van gemeenschapsgeld voor de gezondheidszorg. De huisartsenzorg kan hierin een grote rol spelen. Natuurlijk luisteren we naar uw vraag en behoefte, maar we blijven ook kritisch kijken naar de zin en waarde van de zorg.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Huisartsenpraktijk Poley vindt dat gezondheid iets is wat je samen nastreeft. Het is niet zo dat de dokter u gezondheid “brengt”. De huisarts, de doktersassistente en de POH fungeren als gids en we verwachten dat u zich inzet voor uw gezondheid.

 

Ontwikkeling & vernieuwing

We zijn als organisatie bereid kritisch te kijken naar de manier waarop we zorg leveren. Continu houden wij aandacht voor verbeteringen en vernieuwingen van de zorg (denk aan een goede website, online inschrijven en afspraken maken), maar ook voor de groei en voortgang van de medewerkers en het team.

In de toekomst zullen we waarschijnlijk overgaan naar een gezondheidscentrum met alle faciliteiten onder één dank met nog steeds persoonlijke zorg.

We dagen zowel u als de praktijkmedewerkers als partijen daarbuiten die betrokken zijn bij de zorg uit om mee te denken om samen de persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatieve zorg naar een hoger niveau te brengen.

Zo blijven wij een moderne huisartsenpraktijk, waarbij ingespeeld wordt op ontwikkelingen binnen de eerstelijnsgezondheidszorg.

Contact

Telefoon 078-2001191
 

Huisartsenpraktijk Poley

Avelingen 30
3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon:
078-2001191
in hetzelfde pand als praktijk Ghantous
www.huisartsenpraktijkpoley.nl
Routebeschrijving >

Online medische informatie

thuisartslink