Huisartsenpraktijk Poley is geopend op:
maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdagochtend en vrijdag
Telefoonnummer:
078-2001191
Telefoonnummer: 078-2001191
Geopend op: maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdagochtend en vrijdag

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak


Het spreekuur van de huisarts is op maandag, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Het spreekuur van de praktijkondersteuner is op woensdag.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8:00u tot 12:00u. 

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Een visite dient zo vroeg mogelijk in de ochtend aangevraagd te worden opdat deze goed ingepland kan worden. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Wij doen niet standaard kraamvisites of visites na opnames in het ziekenhuis. Dit heeft te maken met de toenemende zorgvraag met name voor ouderen, waardoor we niet altijd in staat zijn om alle visites te doen. Indien u hier behoefte aan heeft kunt u dit altijd aanvragen uiteraard. 

Contact

Telefoon 078-2001191
 

Huisartsenpraktijk Poley

Avelingen 30
3343 EA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon:
078-2001191
in hetzelfde pand als praktijk Ghantous
www.huisartsenpraktijkpoley.nl
Routebeschrijving >

Online medische informatie

thuisartslink